mandag 19. juli 2010

Lyse lokker

Vi er hjemme igjen etter tre herlige uker fulle av opplevelser. Vi er brune og lokkene er lyse, smiler og tenker tilbake på alle de gode opplevelsene vi har hatt og alle de fine menneskene vi har truffet på vår tur. Vi har virkelig fått minner for livet!

Den siste uken har vi vært i Italia, med 45 grader og en luftfuktighet på 85% kan jeg love dere at det var varmt! Tror aldri jeg har opplevd en så intens varme. Men det er ekstra fint med flere pust i bakken da. Nyte deilig vin på en gatecafe og bare trekke inn den herlig harmonien som finnes i Italia. Det er virkelig en god sjarm over dette landet, brosteinsgater, livlige mennesker som ikke kan et snev av engelsk men som gjør alt for å føre en samtale med deg på to ulike språk - kroppsspråk kan virkelig fortelle så meget, store solsikkeåkrer og deilig turkis sjø.

Nå er det godt å komme hjem og bare slappe av. For øyeblikket er det grått ute, men jeg venter på at solen skal titte fram. Da skal jeg pakke piknikkurven med italiensk vin og god ost og ta en tur ut i vakre Norge. 20 grader er faktisk varmt det også, levelig varmt.

Follow Kjærester på tur

6 kommentarer:

 1. Italia er så nydelig.. kunne gjort så mye for å få ei uke der nå før jeg begynner på jobb igjen! Godt at dere har hatt det bra, gleder meg til å se bilder :)

  SvarSlett
 2. Takk for alle de fine kommentarene, det ble jeg kjempe glad for:) Jeg bruker ikke filter, de effektene som er på noen av bildene er etterredigert i lightroom. Vanligvis tar jeg bilder med canon 5d mark ii og av og til canon 400d hvis jeg ikke orker å drasse på så mye;)
  Høres ut som dere har hatt det kjempe fint på tur, jeg elsker også å reise og oppleve nye steder og kulturer. Planlegger interrail neste år sammen med en venninne, men det er vel litt ala det dere har gjort? Har dere tatt tog,kjørt bil eller hvordan har dere kommet dere rundt?

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en herlig hilsen på bloggen:D Kjempegøy med reiseblogg da:D Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur:D Følger med her på fremtidige reiser:D Kjempefine bilder du har tatt:)

  Ha en fortsatt fin sommer:D

  SvarSlett
 4. Får vi se bilder?:D
  Legger deg til på bloglovin nå jeg, så jeg klarer å følge med :)
  Tusen takk for så fine kommentarer hos meg, var skikkelig koselig å se at du orka å lese gjennom så mange innlegg :D
  Man sparer masse på å planlegge handleturene ja, det er det ingen tvil om :) Godt å se at andre også gjør det, det gjør jo ting så mye enklere :D
  Anbefaler virkelig å teste ut parmesankylling, ååååh, får vann i munn bare jeg tenker på det, og jeg er egentlig mett..;)

  SvarSlett
 5. Å så deilig at dere er ute å reiser.. ingenting er bedre enn det..! Vi har vært i Mexico ja, og det var helt fantastisk. Vi hadde base i Cancun og det kan jeg anbefale. Men det er ganske mye turistkultur der.. Vi trivdes og fylte dagene med en del utflukter som til Xcaret (en økologisk park), Xelha (vannpark med verdens største naturlige akvarium) i Tulum og Chichen Itza (som er en fantastisk ruineby).

  Alle de tre utfluktene var heeeelt magiske!
  Kom deg innom Mexico, det er verdt det!!
  God tur videre!!

  SvarSlett
 6. Høres nydelig ut, gleda meg til innlegg med masse fine bilder :)

  SvarSlett