lørdag 15. mai 2010

Marrakech eller Istanbul?

Jeg har veldig lyst til å avslutte Interrailen i år enten i Marrakech eller Istanbul. Hele turen er avhengig av å bestemme seg for en av disse to, da valget leder til helt forskjellige ruter.

Lenge har vi tenkt på Istanbul, fordi da kan vi ta turen innom Kroatsia og Hellas, men på den andre ruten har du fine byer som Madrid og Valencia.

Jeg har lyst til å vandre rundt på markeder i Marrakech, se på alle de fine fargene og menneskene, drikke myntete eller en kardemommekaffe og bare føle at sansene lever sitt eget liv. Jeg har lest at det er en eventyrby, hvor du har en fin blanding av både det gamle og moderne.

Jeg vil besøke palasser, basarer og moskeer i Istanbul, byen hvor Europa møter Asia. Jeg vil spise middag på en skyskraper og se utover byen, noe som visstnok skal ta pusten fra deg.

Jeg ser for meg helt særegne kulturer i byene, som gir en spesiell sanseopplevelse. Jeg blir så glad av bar å vandre rundt for å lytte, smake, se, føle og lukte.

Har du vært i noen av byene?


Follow Kjærester på tur

5 kommentarer:

 1. Hadde mange runder med meg selv om-og-men om jeg skulle ta meg et lite friår før mastergraden, og hva jeg eventuelt skulle gjort. Men falt på at det ble friår med litt jobbing og litt Mexico, og tror iallefall jeg har gjort det rette! Gleder meg :) Og er jo uansett ferdig med en mastergrad i skapelig tid (når jeg er 25), så det får gå, hehe. Men aldri for sent å reise avgårde :)

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke vært i disse to byene, men skal dit en vakker dag;) Tror Marrakech frister mest akkurat nå, men Istanbul har jeg også hørt så utrolig mye interessant om. Lykke til med valget, gleder meg til å se bloggposter fra destinasjonen dere velger:)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke vært i noen av byene men Marrakech høres veldig bra ut! Dere kan jo satse å se Istanbul ved en annen anledning ;)For Madrid og Valencia er garantert verdt å få med seg også! Skjønner det ikke er noe lett valg:P

  sv: ja Letters to Juliet er sikkert verdt å se bare for omgivelsenes skyld.hehe..

  SvarSlett
 4. Oi, tough choice! Jeg trooor jeg ville valgt Istanbul... :D Heldige dere!

  SvarSlett
 5. Vanskelig valg, men trur det blir bra uansett ka dåkke velge egentlig :)

  SvarSlett