onsdag 5. mai 2010

Sommerhærligheter

Når vi var på ferie i fjor sommer var det hetebølge over Europa og det var sol hvor enn vi snudde oss. Vi vandret gatelangs i Barcelona og slurpet i oss så mye vann magen kunne bære. Vi forsøkte oss på en sightseeing buss med åpent tak i håp om at vinden kunne kjøle oss ned, men neida setene ble våt og jeg var klam hele veien. Jeg fant fort ut at jeg ikke fikk bruk for alle genserene jeg hadde pakket med meg, i år skal jeg kun ta med meg noen cardiganer i fine farger som jeg kan slenge over sommerkjolen utover kvelden. Jeg fant også ut at det var lurt å dra med halvfull sekk hjemmefra, ettersom det ble mye shopping. Det er godt å kunne handle inn sommerklær nå, med håp om at denne sommeren skal bli like varm og fin.  


Dongerishortsen blir nok flittig brukt i ferien, den passer til alle tenkelige topper og gjør seg fint med en av cardiganene over. Lurt å ha med basicplagg som kan kombineres på flere måter.

Noen kjolefavoritter får også bli med. Deilig å vandre rundt i byen med en lett sommerkjole.

Ser for meg at denne passer godt til en kveld med sangria og kjæresten. Dongerijakken er fin over alle sommerkjolene syns jeg, men usikker på om den får bli med i sekken.


Follow Kjærester på tur

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene du har lagt igjen hos meg! Beklager at jeg har vært litt treig på å svare, men de siste dagene har vært helt fullbooket med leilighetplanlegging osv ;) SÅ fin blogg du har! Her likte jeg meg med en gang og jeg koste meg med alle de fine tipsene du har kommet med.. det er lurt å kjenne til noen sånne når man skal på langtur :) På oss blir det nok ikke penger og tid til ferietur i sommer, men da kan jeg ihvertfall drømme meg bort litt gjennom bloggen din! Gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
 2. Så spennende med en reiseblogg! :-) Gleder meg til å lese mer om eventyr i Europa i sommer! Har selv vært på interrail for noen år tilbake og det var en herlig tur. :)

  SvarSlett
 3. Å, så deilig med litt reisefeber! :) Jeg har så lyst til å pakke kofferten og dra min vei! *ler* :)

  Mange fine sommerantrekk her... *drømme*

  SvarSlett
 4. Oooh, likte den øverste sammensetningen veldig godt!! Herved inspirert :)

  SvarSlett