lørdag 22. januar 2011

Mellom-Amerika?

For oss var den perfekte jorden rundt reise å starte i Asia, fortsette til Australia, for så på ta et stopp i Hawaii å vei til New York. Vi hadde også lyst til å få til en tur innom Costa Rica, men fant fort ut at det ble vanskelig i kombinasjon med de andre destinasjonene.

Etter mye lesing er jeg så fascinert av Mellom-Amerika at kanskje de to månedene bare burde tilbringes der? Jeg har lyst til å reise igjennom Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica og Panama. Frodige skoger, fossefall, fargerike fugler, svømming med delfiner og ikke minst kulturen. Bondegårder med kaffe og nøtteproduksjon er det også her.

Jeg har også rådført meg med en reisevant venninne som mener at to måneder er for lite til ruten vi i utgangspunktet hadde tenkt å gjennomføre. Men New York kan vi likevel klare i tillegg til Mellom-Amerika.

Jeg klarer ikke bestemme meg. Har du reist jorden rundt? 
Follow Kjærester på tur

6 kommentarer:

 1. Jeg har reist i Guatemala, i store deler av landet. Les blogginnlegget mitt på; www.britamelissa.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Høres jo absolutt ikke feil ut å fokusere på det nordamerikanske kontinentet først og fremst ,da får dere alt og slipper å "stresse" dere videre før dere har opplevd alt som må oppleves der. Høres utrooolig herlig ut :D

  Svar på spørsmål: Nei jeg har ikke reist verden rundt.hehe. Men så klart, noe jeg håper jeg vil oppleve en gang :)

  SvarSlett
 3. Har ikke reist jorda rundt nei, men har veldig lyst! God tur på reisen:)
  - June

  SvarSlett
 4. Jepp, jeg har reist jorden rundt, og faktisk akkurat den ruta du snakker om her. Asia - Australia - Hawaii - LA også med buss gjennom hele Mellom-Amerika. Har du vært noen av stedene før? Hvis ikke anbefaler jeg å dra til Asia. Det er det enkleste stedet å reise, mens du likevel også får masse nye kulturinntrykk, fine strender og natur, det meste er billig, og menneskene er utrolig hyggelige! :D Australia og USA er veldig likt her når det gjelder kultur og mat, og er forholdsvist dyrt. Mellom-Amerika var litt mer stress å reise igjennom, det er en fordel å kunne litt spansk. ;) Bare ta kontakt på bloggen min om du lurer på noe!

  http://hamaca.blogg.no

  SvarSlett
 5. Kom akkurat hjem fra mellom amerika... Dere bør få med dere en sol oppgang i Tikal (Guatamala) Det hærlige folket i Belize, spesielt på øya San Pedro. Øyen der er også et fantastisk utgangspunkt for dykking og snorkling. Det Blåe hullet bør oppleves!! Kos dere masse på trur!!

  SvarSlett
 6. Anita: Tusen takk for mange fine tips, de er notert :)

  SvarSlett