torsdag 17. februar 2011

Patong

I Patong er det et yrende folkeliv døgnet rundt! Det sto ikke på utvalget av restauranter når vi skulle ut å smake den sterke Thailandske maten, flere gater med barer og diskoteker var det også. Det krydde av butikker og fine shoppingsentere, virkelig et perfekt utgangspunkt for shopping.

I hovedgaten møter du alt fra gateselgere til shemales. Spesielt når mørket har senket seg kan du se vakre damer med lange bein, normalt er thaidamer kortvokset og små, så du kan være sikker på dette egentlig er en mann. Enkelte har flotte kostymer og parykker, noen er opererte og andre har kunstige innlegg i bhen. Du ser også flere biler som kjører rundt med ropert for å reklamere for Thaiboksing. Vi hadde nok med å vandre rundt de ulike treningslokalene for å få med oss litt av nasjonalsporten.

Midt i byen brer den herlige sandstranden seg ut - lys, finkornet og langgrunn med et stort tilbud av vannsportsaktiviteter og thaimassasje. Herfra kan du også reise med longtailbåt ut til noen av de nærliggende strendene.

Solnedgangen på stranden er nydelig, og når mørket har lagt seg selges det fyrverkeri og lanterner som du kan sende opp i mørket. Lanternen skal bringe lykke, vel å merke om du får den opp i luften, og vår seilte fint avgårde.Follow Kjærester på tur

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar