fredag 11. februar 2011

Shopping

I Patong er shoppingtilbudet stort og du kan velge og vrake blant gateselgernes strand- og badeklær, jeans, t-shirts, silkeskjorter, elektronikk og klokker. Det finnes også flere bra shoppingsentre der du kan handle merkevarer til rimelige priser.

Jung Ceylon er et lekkert kjøpesenter med mange butikker. En hel etasje viet til restauranter og en annen til kino og spillerom. Vi ble forskrekket over karaokerommene du kunne leie for så å sitte å synge sammen. Utenfor er det en vakkert fontene, om kvelden var det eventyrfortellinger i vannet på fontenen som avsluttet med et nydelig vannshow.

Banzaan Shopping Plaza ligger like bak Jung Ceylon og er en moderne versjon av Thai markeder. Her kan du frotse i deilig mat.


Det mest sjarmerende med shoppingen i Phuket er ikke kjente kjeder og store kjøpesentere. Jeg liker å gå rundt på de ekte thailandske markedene. Se på de ivrige selgerne som selger alt mulig rart mens de står der i lukten av røkelse.

De er ivrige sjeler, og samme person står ved sin bod når vi står opp på morgenen og når vi skal ut for å spise om kvelden. Det føles godt å kjøpe noe av de. En dame sykler rundt mellom bodene og deler ut mat og kaffe.


Det er et flust av skreddere som ønsker å sy deg en kjole, ta med et bilde av drømmekjolen og du kan være godt på vei.

Vi brukte imidlertid mest penger på massasje. Aromamassaje, thaimassasje, kroppsmassasje, fotmassasje, manikyr og pedikyr.  Det er deilig å skjemme seg bort på de billige masasjesenterene.

Vi valgte senterne som var midt i mellom de eksklusive og de hvor småjentene sitter på gaten og roper etter deg. Det var en fantastisk opplevelse. Du blir knadd og gnudd på av de søte thailandske damene. De har verdens minste hender, men likevel et fast grep. Føttene brukes også flittig og de snurrer og vrir på deg i mange posisjoner. Det er annerledes enn i Norge!
 


Dykkekurs annonseres også over alt, og dette måtte vi selvfølgelig ha med oss hjem i bagasjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar